• Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00
 • +36/24 655-215
 • iroda@tfc.hu
 • Rólunk

  TOP FULL CLEAN KFT.

  Cégünk, a Top Full Clean Kft. – megbízhatóan, kiváló minőségben végez épülettisztítást, valamint családi házak, irodák, közintézmények, ipari csarnokok napi- illetve nagytakarítását.

  Megalakulásunk óta folyamatosan szerződéses viszonyban állunk több budapesti és Budapest környéki céggel. Munkánkat megrendelőink maximális megelégedésével végezzük. Évek alatt egyre több lett az állandó megrendelőnk

  A megrendelői kapcsolatok egyre magasabb szintre emelése érdekében alakította ki a Top Full Clean Kft. vezetése munkafolyamataira az MSZ EN ISO 9001:2009, a környezetvédelem fontosságát szem előtt tartva, az MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány szerinti rendszerét.

  Gépparkunk minden esetben a megrendelői igényekhez igazodik, így az újabb megrendeléseknek megfelelően bővíthető és korszerűsíthető. A gépek mellett korszerű takarítóeszközök segítik a mindennapi munkánkat. Környezetbarát, fertőtlenítő- és tisztítószereink maximálisan megfelelnek a mindenkori ÁNTSZ előírásoknak.

  A több éves szakmai tapasztalat, modern technikai háttér, és a rugalmas, precíz munkatársak biztosítják, hogy minőségi szolgáltatást tudunk nyújtani megrendelőink részére.

  Az eltelt évek során a takarítás, mint szolgáltatás sokat változott, cégünk is lépést tartott a takarítási technológiák fejlődésével. A piac igényeihez igazodva, egyéb takarításhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal bővítettük tevékenységi körünket. Ma már a takarítás mellett, zöldfelület gondozást, tisztítószerek, higiéniai termékek forgalmazását, valamint felületvédelmi feladatokat is ellátunk.

  Tevékenységi köreink:

  – Családi házak, lakások napi, heti, illetve nagytakarítása
  – Irodák napi, heti, illetve nagytakarítása
  – Üzlethelyiségek rendszeres vagy alkalmi takarítása
  – Társasházak folyamatos takarítása és nagytakarítása
  – Szállodák napi, váltó és nagytakarítása
  – Nagyüzemi konyhák folyamatos takarítása és időszakos nagytakarítása
  – Oktatási intézmények takarítása
  – Egészségügyi intézmények szakszerű takarítása
  – Építkezés, felújítás utáni nagytakarítás
  – Szőnyeg- és kárpittisztítás
  – Ablaktisztítás alpintechnikával
  – Padozatok gépi súrolása, bevonatolása, polírozása
  – Nanotechnológiás felületvédelemmel való kezelés
  – Graffiti eltávolítás
  – Sírkőtisztítás
  – Ipari tisztítószerek és eszközök forgalmazása
  – Zöldterület kezelés
  – Kézi és gépi hó- és síkosságmentesítés
  – Személygépkocsik külső-belső tisztítása, nanotechnológiás felületvédelemmel való kezelése
  – Tömegközlekedési járművek külső-belső tisztítása, graffitik eltávolítása, nanotechnológiás felületvédelemmel való kezelése