RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Allow from all Bactakleen fertőtlenítés – Top Full Clean – Professzionális takarítás, Nanotechnológiás felületvédelem
 • Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00
 • +36/24 655-215
 • iroda@tfc.hu
 • Bactakleen fertőtlenítés

  BACTAKLEEN FERTŐTLENÍTÉS

  A Bactakleen Ultramist egy hosszan tartó antibakteriális és humán koronavírus ellenes hatású növényi koncentrátum, amelyet köd formájában tud a leghatékonyabban eljutni a beltér teljes felületére.

  Lehet az jármű beltere, de irodák, óvodák, iskolák termei, közösségi helyei, várótermek, fitness centrumok, mozi-, színháztermek stb.

  Hogyan jut el a Bactakleen UltraMist hatóanyaga mindehova? 

  A berendezés az UltraMistet nagyon finom részecskékké porlasztja, amelyek maguktól akár órákig is lebeghetnek a levegőben. Annak érdekében, hogy minden kis cseppecske valamely tárgy felületére kerüljön és ott kifejtse antibakteriális és vírusellenes hatását légmozgást idézünk elő.
  Járművekben ez a benti levegőkeringtetéssel érhető el, szobákban, termekben a klímaberendezés bekapcsolásával (ha van), vagy ventilátorral valósítható meg.

  A köd mozgásba jön és a cseppek a tárgyakkal érintkezve megtapadnak azok felületén. A cseppeket alkotó növényi hatóanyag percek alatt elpusztítja a jelenlévő baktériumokat, deaktiválja a vírusokat, miközben egy több hónapig aktív antibakteriális és vírusellenes réteget hoz létre. A kezelt felülettel későbbiekben érintkező vírus, baktériumok és gombák szintén elpusztulnak a hatásidő alatt, így a környezet folyamatosan kórokozómentes lesz.

  Az eljárás veszélytelen! 

  Az eljárás nem veszélyes, az anyag emberre, állatra, növényekre nem ártalmas. Nem kell a virágokat, kis kedvenceket eltávolítani a helységből. Emberek jelenlétét csak azért nem javasoljuk a kezelés alatt, mert a jelentősen lecsökkent látótávolság közbeni helyváltoztatásnál történhetnek kisebb balesetek – különösen gyerekeknél (imádnak szaladgálni a ködben).

  Mennyi ideig tart a kezelés? 

  A kezelés ideje a tér nagyságától függ. A szükséges mennyiségű antibakteriális és vírusellenes növényi koncentrátum bevitele percek alatt megtörténik. Hosszabb idő a köd felületre juttatása, amely autóknál 10-15 perc, helységekben 1-2 óra az elérhető belső légmozgás erősségétől függően. Amint valamennyi kis cseppecske megtalálta helyét a felületeken, a kezelés véget ért, a jármű, vagy helység azonnal használatba vehető. Kellemes, enyhén növényi illat marad az eljárást követően, amely pár óra alatt elillan. Mivel a bevitt antibakteriális és vírusellenes koncentrátum nagyon kis mennyiségű, nem marad a felületen látható, vagy érezhető réteg.

  Hol alkalmazható a Bactakleen UltraMist?

  Az eljárás a humán koronavírusra és több baktériumfajtára is tesztelt, kimutathatóan, 99,99%-kal csökkenti a vírus és a baktériumok számát, (Tanúsítványok) így különösen ajánlott olyan helyeket, ahol nagyszámú, változó összetételű közösség van hosszabb, rövidebb ideig egy légtéren belül. (személyautók, taxik, bérelt autók, villamosok, buszok, vonatok, repülőgépek, hajók, óvodák, iskolák, irodák, hotelek, várótermek, mozik, színházak stb.)

  Közületeknek, hoteleknek, irodáknak egyeztetést követően készséggel tartunk bemutatót.

  KÉRJE ÁRAJÁNLATUNKAT